Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Кропивницькому мешканці багатоповерхівки отруїлись у власних оселях

У Кропивницькому мешканці багатоповерхівки отруїлись у власних оселях
108795 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Від неприємного запаху, який охопив увесь під'їзд, 31-річний мешканець помер, ще шістьох було госпіталізовано. Лікарі діагностували у постраждалих отруєння.
     Стійкий та неприємний запах у своїх квартирах відчули майже усі мешканці під'їзду однієї з багатоповерхівок Кропивницького. Згодом, зі скаргами на різке погіршення самопочуття та запах невідомого походження, жителі під'їзду звернулись до служби з надзвичайних ситуацій, які організували евакуацію людей із приміщень та викликали швидку допомогу.
     Під час огляду квартир, який здійснювали рятувальники спільно з працівниками правоохоронних органів, було виявлено 31-річного чоловіка без ознак життя. Як з'ясувалось згодом, смерть наступила внаслідок отруєння. Окрім того, в результаті медичного обстеження мешканців сусідніх квартир, було госпіталізовано ще шістьох людей із отруєнням.
     Наразі, поліцією Кропивницького з'ясовуються усі обставини даного інциденту. Найімовірнішою причиною отруєння, на думку рятувальників, являється викид чадного газу із несправного електроприладу, що знаходився у квартирі загиблого чоловіка. Фахівці припускають, що отруйний чад міг потрапити до сусідніх квартир через вентиляційні канали багатоповерхівки.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео