Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Сім'ї загиблих та інвалідів АТО отримали гроші на житло

Сім'ї загиблих та інвалідів АТО отримали гроші на житло
217449 ПЕРЕГЛЯДІВ

     За оперативними даними обласних державних та Київської міської адміністрацій на спеціальні рахунки в АТ „Ощадбанк" перераховано грошову компенсацію за належне житло 617 сім'ям загиблих військовослужбовців та особам з інвалідністю I–II групи з числа військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО і потребують поліпшення житлових умов, на загальну суму 416 млн. 213 тис гривень.

     Це стало можливим завдяки прийняттю постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 719 „Питання забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів I–II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов".

     Зазначеною постановою визначено механізм, який дає змогу членам сімей загиблих військовослужбовців, що брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також особам з інвалідністю I–II груп із числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції та потребують поліпшення житлових умов, самостійно вибрати та придбати найбільш прийнятне для них житло за рахунок грошової компенсації.

 

     Повідомляє Міністерство соціальної політики України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео