Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поліція Одеси посилено працює задля спокою громадян

Поліція Одеси посилено працює задля спокою громадян
81623 ПЕРЕГЛЯДІВ

     В Одесі, в результаті злагоджених дій поліції, протягом лічених годин було розкрито вбивство одесита. В результаті проведеної спецоперації розбійники затримані.

     Нагадаємо, вранці 6 січня в Одесі троє невідомих, під виглядом працівників комунальних служб проникли до квартири одеситів. Зв'язавши господарів, зловмисники, застосовуючи фізичне насилля, почали вимагати у подружжя матеріальні цінності. Від отриманих тілесних ушкоджень 68-річний господар квартири помер на місці.

     В результаті злагоджених дій поліції протягом лічених годин цей зухвалий злочин був розкритий. Збираючи по крихтам інформацію, поліцейські вийшли на слід нападників та встановили місце, де вони переховувались. Було встановлено, що до злочинної групи з ознаками організованості входили, як одесити, так і неодноразово засуджені громадяни сусідньої держави. Аби не допустити їх втечі або повторного скоєння злочинів, керівництвом поліції було прийнято рішення штурмувати квартиру, в якій вони знаходилися. В результаті силового штурму, проведеного бійцями спецпідрозділу ГУНП в Одеській області, зловмисники затримані.

     «На жаль, Різдвяні свята не стали перешкодою для правопорушників, - зазначив начальник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін, - Реалії життя такі, що хтось відзначає світле свято Різдва Христового, хтось порушує закони, а хтось затримує правопорушників... Поліція Одещини продовжує нести службу у посиленому режимі, аби одесити і гості міста почувалися у безпеці та мирно зустріли свята».

 

     Повідомляє Національна поліція України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео