Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Цілий мікрорайон у Рівному залишився на Різдвяні свята без опалення

Цілий мікрорайон у Рівному залишився на Різдвяні свята без опалення
217466 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Безвідповідальність працівників котельні призвела до відсутності опалення в цілому мікрорайоні під час лютих морозів. Дві доби люди самотужки рятувались від холоду, поки ті, хто повинні забезпечувати безперебійне опалення, спокійно спали.  
     Без опалення на Різдво залишились сім багатоповерхівок, два дитячі будинки, садочок, школа, а також три лікарні. Люди зізнаються, що були змушені спати у теплому одязі та максимально використовувати усі наявні прилади обігріву. Працівники одного з дитячих будинків мікрорайону прийняли рішення звести декілька груп дітей до однієї кімнати, щоб врятуватись від холоду. Зі слів вихователів, позначка термометра не піднімалась тут більше ніж 14°C
     Коли батареї перестали гріти, люди кинулись телефонувати у відповідальні служби, проте теплопостачання не відновилось. Причину відсутності теплопостачання мешканці житлових будинків вирішили дізнатись безпосередньо на котельні. Те, що вони там побачили, просто обурило громаду, а згодом і начальника котельні Юрія Ферина. Працівники котельні, перебуваючи у нетверезому стані, спокійно спали.
     Зі слів начальника котельні, безвідповідальні кочегари вже понесли покарання, - їх було звільнено за статтею. Наразі, котельня працює у посиленому режимі, щоб якнайшвидше відновити належний температурний режим у приміщеннях.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео