Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Харкові поліція затримала директора міськрайонного центру зайнятості

У Харкові поліція затримала директора міськрайонного центру зайнятості
135968 ПЕРЕГЛЯДІВ

     4 тисячі гривень керівник центру вимагала у якості «відкату» від приватного підприємця – власника станції технічного обслуговування автотранспорту.

     Затримали зловмисницю оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Харківській області ДЗЕ Нацполіції спільно з районною прокуратурою.

     10 січня, у службовому кабінеті центру зайнятості, правоохоронці затримали керівника центру під час отримання 4 тисяч гривень неправомірної вигоди.

     Отримані від приватного підприємця кошти виступали «відкатом» станції технічного обслуговування за отримання замовлення бюджетної установи на ремонт автотранспорту та подальшу оплату.

     За даним фактом районною прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення керівниці про підозру та обрання їй міри запобіжного заходу.
     Зловмисниці загрожує до 10-ти років ув'язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3-х років, з конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.

 

     Повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео