Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Одесі виявлено велику кількість героїну

У Одесі виявлено велику кількість героїну
163141 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Раніше судимий чоловік зберігав у власній оселі 50 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу. Зараз наркотик вилучено та передано на дослідження.
     У ході супроводження кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України, працівники Управління протидії наркозлочинності в Одеській області провели санкціонований обшук у будинку жителя с.м.т. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області.
     У результаті за місцем мешкання 48-річного раніше неодноразово засудженого чоловіка поліцейські виявили та вилучили 50 грамів порошкоподібної речовини, схожої на героїн, шматок фольги та посуд із залишками вказаного порошку, а також 3 медичних шприці та дві скляних колби з залишками рідини коричневого кольору, схожої на розчин героїну.

     Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУНП в Одеській області.
     За незаконне виробництво, виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту в особливо великих розмірах, передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Розслідування триває.

 

     Повідомляє Національна поліція України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео