Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві оплатити комунальні послуги можна буде однією квитанцією

У Києві оплатити комунальні послуги можна буде однією квитанцією
244773 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Найближчим часом у столиці України планується запуск єдиної квитанції для оплати усіх комунальних послуг.
     Петро Пантелєєв, який займає посаду заступника голови КМДА, розповів про плани київської адміністрації спільно із «Головним інформаційно-обчислювальним центром» найближчим часом ввести єдину квитанцію на підставі якої буде здійснюватись оплата одразу всіх комунальних послуг. На думку ініціаторів нововведення, єдина платіжна квитанція значною мірою спростить оплату житлово-комунальних послуг як для користувачів послуг, так і для тих, хто отримує ці платежі.
     Платіжні квитанції нового зразка для оплати послуг за постачання води і водовідведення, а також утримання прибудинкової території кияни почали отримувати з 10 січня 2017 року. В такий спосіб ініціатори нововведення єдиної квитанції вирішили підготувати населення до змін, які ввійдуть в силу зовсім скоро.
     Окрім того, у новому році відбулись зміни у вартості комісії за оплату комунальних послуг. Відтак, «Ощадбанк» здійснюватиме збір у розмірі 3 гривні за кожен комунальний платіж. Виключення у сплаті збору доступні тільки для тих пенсіонерів, які користуються пенсійною карткою від «Ощадбанку».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео