Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Закарпаття знеструмлене через негоду

Закарпаття знеструмлене через негоду
244668 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Сильна негода, що панувала останні дні у Закарпатській області, спричинила знеструмлення 24 населених пунктів. У регіоні проводяться ремонтні роботи, тож найближчим часом всі проблеми з поновленням електромереж будуть усунені.

     Кілька днів поспіль у Закарпатті панувала негода: через сильні снігопади з мокрим снігом та шквальні пориви вітру були пошкоджені електромережі, з цієї причини велика кількість населених пунктів у регіоні були знеструмлені. Загалом 24 міста та села залишилися без електрики станом на 14 січня.

     Зокрема, найбільше від погоди постраждали Свалявський та Великоберезнянський райони (були знеструмлені відповідно 11 та 8 населених пунктів). Також були позбавлені електрики 5 сіл та селищ у Перечинському районі. Наразі тривають ремонтні роботи.

     Значні ускладнення відчули і водії, які з 4 до 14 січня пересувалися трасами у небезпечних районах: у регіоні в означений період неодноразово відбувалися сходження лавин, що перешкоджали руху транспорту. Незважаючи на такі погодні катаклізми за останній час не постраждали ні люди, ні транспортні засоби.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео