Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Невідомі молодики влаштували зухвалу стрілянину у центрі Олевська

Невідомі молодики влаштували зухвалу стрілянину у центрі Олевська
136011 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Жертвами кривавої ночі на Житомирщині стали десятки людей, які отримали поранення різної важкості внаслідок раптової перестрілки у центрі міста.
     Влаштували криваву стрілянину невідомі молодики, які приїхали до місця продій на декількох авто, в тому числі й мікроавтобусі. Зі слів очевидців, невідомі люди вийшли із транспортних засобів озброєні пістолетами та гвинтівками і раптово відкрили вогонь по людях, які знаходились поблизу місцевого кафе та припаркованих поруч авто. В ході зухвалої стрілянини, невідомі люди спортивної тілобудови кинули гранату у місце найбільшого скупчення людей, що призвело до численних поранень.
     Одразу після інциденту відбулось посилення охорони Олевської районної лікарні, куди було доправлено постраждалих у стрілянині людей. Разом з тим, під стінами лікарні зібрались й десятки молодих чоловіків, рідні та близькі яких стали жертвами збройного нападу. Обурені люди запевняють, що домагатимуться швидкого та прозорого розслідування зухвалого інциденту.
     З метою затримання злочинців, які влаштували стрілянину у центрі Олевська, було залучено спецзагін поліції, а також введено план «Сирена» по всій області.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео