Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

14 березня стане Днем українського добровольця

14 березня стане Днем українського добровольця
136061 ПЕРЕГЛЯДІВ

     В Україні з'явилося нове свято — 14 березня відтепер відзначатиметься День добровольців. Таке рішення прийняли депутати Верховної Ради, підтримавши відповідну постанову під час голосування.

     У Верховній Раді прийняли рішення про затвердження Дня українського добровольця, який буде відзначатися щороку 14 березня. Під час голосування у парламенті постанова "Про встановлення Дня українського добровольця" набрала 231 голос від народних депутатів, що складає більшість, а отже, одразу набирає силу.

     День українського добровольця, з позиції авторів законопроекту, необхідний для вшанування мужності воїнів, що стоять на захисті незалежності країни, а також з метою зміцнення патріотизму у державі. Запровадження Дня добровольця, крім того, має сприяти покращенню державної і суспільної турботи про воїнів-добровольців.

     У відповідній постанові рекомендується найближчим часом розробити план заходів зі святкування цього дня, у тому числі проведення урочистостей у навчальних, культурних закладах і військових частинах. Як передбачають, такі заходи включатимуть проведення бесід на тему події 2013-2014 років і ролі формувань у цих подіях.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео