Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві поіція зафіксувала неофіційний збут медичних препаратів

У Києві поіція зафіксувала неофіційний збут медичних препаратів
190462 ПЕРЕГЛЯДІВ

     26-річна завідувач аптеки безрецептурно збула киянці 30 одиниць лікарського засобу, який перебуває у переліку препаратів з обмеженим обігом. Відкрито кримінальне провадження.
     Працівники управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції України в місті Києві виявили факт збуту комбінованого лікарського засобу «Пенталгін ІС». Поліцейські задокументували спробу керівника однієї із столичних аптек збути медичний препарат без відповідного рецепту.

     За даним фактом розпочато кримінальне провадження, кваліфіковане за ч. 1 ст. 320 (Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України.
     Вилучені медпрепарати направлено на експертизу. За її результатами буде вирішено питання щодо обрання зловмисниці запобіжного заходу та повідомлення їй про підозру.
     Жінці загрожує до трьох років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

     Повідомляє Національна поліція України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео