Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Львові затримали групу осіб, які планували здійснити державний переворот

У Львові затримали групу осіб, які планували здійснити державний переворот
163457 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Декілька мешканців Львова ретельно готувались до здійснення державного перевороту , - накопичували зброю, готували терористичні акти, вивчали транспортні шляхи, зокрема залізничні колії.
     Повідомлення про затримання групи осіб, які мали на меті захопити державну владу насильницьким шляхом, поширила прокуратура Львівської області. Наразі, вдалось з'ясувати, що затримані зловмисники ретельно готувались до вчинення терористичних актів на території області, а також планували захоплення державної влади в гірській місцевості Львівщини.
     За місцем проживання злочинців було виявлено прилади, що призначені для виготовлення вибухівок разом з великою кількістю вибухових речовин, а також гранатомет, автомат та іншу вогнепальну зброю.
     Окрім того, стало відомо про ретельне вивчення злочинцями залізничних колій у Львівській області з метою здійснення там терактів. Після одного з завдань таємної групи, яке передбачало спричинити вибух на залізничних шляхах, декілька осіб відмовились від приналежності до злочинної організації.
     Троє затриманих злочинців являються мешканцями Львова. Чоловікам інкримінують спробу здійснення терористичного акту, а також спробу захоплення державної влади насильницьким шляхом.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео