Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Сумах відбувся потужний вибух газового лічильника в багатоповерхівці

У Сумах відбувся потужний вибух газового лічильника в багатоповерхівці
245001 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронці припускають, що вибух відбувся внаслідок теракту. Мешканців будинку евакуювали. На щастя, ніхто не постраждав.

У одній із багатоповерхівок Сум вибухнув тільки-но встановлений газовий лічильник. Наступного дня працівники газової служби повинні були під'єднати лічильник до загальної труби. Внаслідок потужного вибуху лічильник вщент розірвало, разом з тим відбувся значний витік газу. На місце інциденту вирушили 7 екіпажів поліції, які оперативно організували евакуацію мешканців будинку.

Очевидці стверджують, що відсутність людських жертв внаслідок настільки потужного вибуху це справжнє чудо.

Ймовірною причиною вибуху є навмисне закладення вибухового предмету у лічильник, так як поблизу місця подій було знайдено чеку від гранати. Окрім того, мешканці будинку були проти встановлення даного лічильника, проте ні спільні заяви, ні дзвінки на гарячу лінію його встановленню не завадили. Враховуючи усі ці факти, працівниками поліції здійснюється ретельне вивчення ймовірних причин вибуху, а також конфлікту довкола лічильника.

Нещодавно у Сумах відбувся вибух в одній із квартир багатоповерхівки. Як з'ясувалось згодом, причиною вибуху було навмисне наповнення газом квартири одного із мешканців.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео