Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Через небезпеку з Авдіївки евакуюватимуть дітей

Через небезпеку з Авдіївки евакуюватимуть дітей
81746 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 1 лютого з Авдіївки почнуть вивозити дітей з батьками. Загалом найближчим часом планують евакуювати 160 дітей та їхніх батьків. Таку інформацію у зв'язку з подіями у місті повідомили у МВС.

У зв'язку з небезпечними подіями, що відбувалися днями в Авдіївці Донецької області радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив про евакуацію з міста 160 дітей разом з батьками, заплановану на 1 лютого. Евакуйованих дітей і дорослих вивезуть на безпечні території, надавши все необхідне для тимчасового проживання. Як розповів Шкіряк, місця для вимушених переселенців уже готові. Таким чином, діти та дорослі з Авдіївки зможуть перебувати у наданих домівках доти, доки не зможуть повернутися у рідне місто.

Як заявляють у Міністерстві внутрішніх справ, за необхідності можна буде вивезти з Авдіївки близько 12 тисяч осіб та розмістити їх у різних регіонах країни.

Очільник обласної адміністрації повідомив про можливість евакуювати 8 тисяч мешканців міста за день, якщо виникне така потреба.

Як відомо, вже третю добу Авдіївка перебуває під обстрілами бойовиків, місто потерпає від відсутності електрики. Разом з тим пошкоджений коксохімічний завод продовжує свою роботу, а оселі жителів міста забезпечуються опаленням.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео