Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Столичний аеропорт очікує на капітальний ремонт

Столичний аеропорт очікує на капітальний ремонт
27401 ПЕРЕГЛЯДІВ

Аеропорт «Київ» у травні припинить свою роботу з метою проведення ремонтних робіт. З цієї причин протягом 10 днів аеропорт у Жулянах буде закритий, про що вже офіційно повідомили у спеціальному відділі, що відповідає за комунікації.

Злітно-посадкова смуга аеропорту «Київ», що знаходиться у Жулянах, вимагає термінового ремонту. Про це заявили у відділі комунікацій столичного аеропорту. У зв'язку з цим незабаром аеропорт буде тимчасово зачинений для проведення необхідних ремонтних робіт.

У травні протягом десяти днів, з 14 до 24 травня, аеропорт «Київ» не працюватиме, оскільки саме у цей час проводитимуться роботи з планового ремонту злітно-посадкової смуги. Закриття аеропорту не завадить громадянам здійснити заплановані поїздки - усі рейси, що були заплановані на ці дні, перенесуть до іншого столичного аеропорту у Борисполі.

Як пояснили у спеціальному відділі аеропорту у Жулянах, стан злітно-посадкової смуги значно погіршився після зимового періоду – негативно вплинули на дорожнє покриття часті перепади температур, крижані дощі та відлиги.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео