Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ЄС посилює контроль на кордоні

ЄС посилює контроль на кордоні
245131 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як повідомляє прес-служба Ради ЄС, країни-партнери повинні перевіряти всіх, хто бажає перетнути кордон Євросоюзу. Зміни в законі відбулися 7 березня.

Від сьогодні держави, які входять до ЄС повинні постійно проводити перевірки осіб, які перетинають зовнішній кордон. Це стосується як осіб, які не є громадянами ЄС, так і громадян Євросоюзу та членів їх родин. Такі перевірки необхідні для підтвердження, що дані громадяни не несуть загрози безпеці, порядку чи громадському здоров'ю членів ЄС.
Зміни закону відносяться як до сухопутних, так і до водних, авіаційних кордонів. Перевірки відбуватимуться при в'їзді і при виїзді з ЄС.
Якщо систематичні перевірки створять до уповільнення транспортного руху, то державам-членам Євросоюзу дозволять виконувати лише ціленаправлені перевірки. Щодо повітряного кордону, то на протязі перших шести місяців проводитимуться лише цільові перевірки.
В даний час Європарламент і Рада ЄС мають підписати ці правила. А набере закон чинності після 20-ти денного терміни з моменту публікації в офіційному журналі ЄС.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео