Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Адміністрації Президента склали прогнози по завершенню АТО

В Адміністрації Президента склали прогнози по завершенню АТО
27452 ПЕРЕГЛЯДІВ


Військові дії на Донбасі триватимуть не більше, аніж два роки. Такі припущення дав Радник Петра Порошенка Юрій Бірюков. За його словами, у країни поки що не має чітких військових варіантів, які б могли швидко та безпроблематично завершити війну на сході.
Також Бірюков зауважив, що попереду на Україну чекають нелегкі часи пов'язані з післявійськовою адаптацією жителів Донеччини. Мовляв, наразі людям Донецького регіону неважливо, який гімн співає чи який прапор висіть у їхніх містах. Тож потрібно чимало часу, аби пояснити, для чого потрібні усі ці зміни та що за ними стоїть.
Крім того, певен Юрій Бірюков, знадобиться багато ресурсів, аби відновити будівлі та інфраструктуру повоєнних населених пунктів.
Додамо, раніше зазначалося, що голова МВС України Арсен Аваков говорив, у 2017 році Україні потрібно добитися цілковитого визнання кордонів Донеччини світовою спільнотою, далі стоятиме завдання – це ж саме зробити й з Кримом.
Додамо, за даними штабу АТО, за 7 березня в зоні бойових дій зафіксований один загиблий боєць ЗСУ, ще п'ятеро доправлені до шпиталю.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео