Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вітання з Міжнародним Днем Волонтера !

Вітання  з Міжнародним Днем Волонтера !
197317 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний день волонтера відзначають щорічно 5 грудня і це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.
Українські волонтери на сьогоднішній день це ті, хто своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою. 
В останні роки, ще з часів Майдану і Революції Гідності, для нашої країни потужний волонтерський рух став взірцем громадянської позиції і самоорганізації суспільства.
Справжню ціну волонтерам знаємо і ми, особливо наші військовослужбовці, які захищають країну на Сході від зовнішньої російсько-терористичної агресії. Завдяки волонтерському руху, який є унікальною армією забезпечення і допомоги, врятовано тисячі життів, а Збройні Сили, які в роки злочинного режиму намагалися деморалізувати та розвалити, – стали гордістю нашої держави.
Уся країна пишається нашими волонтерами, цими завзятими людьми з відкритим серцем і доброю волею, які присвятили своє життя служінню та ідеї гуманності. 
Висловлюємо  вдячність за непохитну віру в нашу країну, в нашу перемогу, в наших громадян! Бажаю всім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і миру в нашій краіні !

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського "Солідарність"

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео