Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: ЄС має намір відкрити телеканал російською мовою для просвітлення росіян

Новини України: ЄС має намір відкрити телеканал російською мовою для просвітлення росіян
79548 ПЕРЕГЛЯДІВ

Європейський союз пропонує відкрити телеканал російською мовою спеціально для громадян, які спілкуються цією мовою. Метою даної ініціативи є ведення активної боротьби з російською пропагандою у сучасній інформаційній війні.


Європейський союз пропонує відкрити телеканал російською мовою спеціально для громадян, які спілкуються цією мовою. Метою даної ініціативи є ведення активної боротьби з російською пропагандою у сучасній інформаційній війні. Дану інформацію надав Міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевічс.
Глава МЗС Латвії відмітив, що сьогодні роботу російських журналістів на телебаченні не можна назвати прикладом професійної роботи. Особливо це відчувалося за останні декілька років, коли російське телебачення поводило себе досить агресивно. На думку Рінкевічса, це важко назвати журналістською роботою. Це скоріше інформаційна війна та пропаганда.
Пропозиція створення у Європейському союзі російськомовного телеканалу наразі обговорюється. Однак точно відомо, що телеканал буде альтернативним джерелом інформації, яке буде нести у собі як розважальні передачі, так і новини з точною інформацією.
Цю ідею вже підтримали близько 13-15 країн Євросоюзу. Міністр впевнений, що така ініціатива є досить важлива, особливо для Латвії та Естонії, де проживає значна кількість російськомовного населення.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео