Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: У новорічній тисняві у Шанхаї загинули приблизно 36 людей

Новини України: У новорічній тисняві у Шанхаї загинули приблизно 36 людей
185195 ПЕРЕГЛЯДІВ

У центрі Шанхая під час святкування новорічних свят виникла масова тиснява. Відомо, що в результаті приблизно 36 осіб померли, ще 47 чоловік отримали поранення. Про це повідомили власті Китаю. 


У центрі Шанхая під час святкування новорічних свят виникла масова тиснява. Відомо, що в результаті приблизно 36 осіб померли, ще 47 чоловік отримали поранення. Про це повідомили власті Китаю. Також вони зазначили, що на даний момент 13 людей, що були госпіталізовані, перебувають тепер у критичному стані. Місцева газета «South China Post» уточнює, що багато з числа загиблих були студентами, а 25 жертв тисняви – це жінки.
Відомо, що кожного року на Новий рік в Шанхаї на набережній Вайтань, яка є головною туристичною пам’яткою міста, влаштовується піротехнічне шоу. Але цього року влада Китаю скасувала його через побоювання, що на набережній збереться занадто багато людей, повідомляє канал «Shanghai Daily». Але сотні людей прийшли зустрічати Новий рік на набережну. Тиснява сталася за декілька хвилин до настання нового року. Очевидці події стверджують, що з балкона нічного клубу хтось почав розкидати фальшиві купюри, що і спровокувало жорстку тисняву. У них це частково вдалося і вони евакуювали поранених з набережної і забезпечити доступ до постраждалих машинам швидкої допомоги.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео