Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Нардеп Геращенко звертається у Генпрокуратуру

Новини України: Нардеп Геращенко звертається у Генпрокуратуру
105877 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ірина Геращенко, яка на сьогодні є Уповноваженою Президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі просить Генеральну прокуратуру здійснити перевірку одного з представників від «Опозиційного блоку» Королевську, щодо можливої причетності до фінансування терористів на Сході 


Ірина Геращенко, яка на сьогодні є Уповноваженою Президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі просить Генеральну прокуратуру здійснити перевірку одного з представників від «Опозиційного блоку» Королевську, щодо можливої причетності до фінансування терористів на Сході України, зокрема бойовиків «ЛНР». Про це Уповноважена Президента повідомила на власному аккаунті у facebook.
Народний депутат пояснила, що на Донбасі уже малі діти знають, що Королевська, яка будує імідж переживаючої за мирних жителів, продовжує нелегальний заробіток на копанках, використовуючи рабську працю.
Також Геращенко додала, що Генеральна прокуратура має перевірити ще одного народного депутата від «Опозиційного блоку» Єфремова щодо можливого зв’язку з бойовиками «ЛНР». На даний момент, за словами Уповноваженої Президента, Єфремов знаходиться у Альпах.
Одним із прецедентів, який дозволяє зробити висновок, що Королевська може бути пов’язана з «ЛНР», є слова одного із лідерів бойовиків Павла Дрьомова, який вийшов з під підпорядкування Ігоря Плотницького. Він звинувативши Плотницького у корупційних схемах, назвав його ставлеником Королевської.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео