Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Угорці проти політики зближення з Росією

Новини України: Угорці проти політики зближення з Росією
105920 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протести та демонстрації в Угорщині тривають і до сьогодні. У столиці країни Будапешті напроти будівлі опери зібралося більше 5 тисяч демонстрантів. Вони виступають проти політики їхнього глави урядПротести та демонстрації в Угорщині тривають . Напередодні у столиці країни Будапешті напроти будівлі опери зібралося більше 5 тисяч демонстрантів. Вони виступають проти політики їхнього глави уряду Віктора Орбана спрямовану на зближення з Російською Федерацією.у Віктора Орбана спрямовану на зближення з Російською Федерацією.


Протести та демонстрації в Угорщині тривають . Напередодні у столиці країни Будапешті напроти будівлі опери зібралося більше 5 тисяч демонстрантів. Вони виступають проти політики їхнього глави уряду Віктора Орбана спрямовану на зближення з Російською Федерацією.
Активісти також повністю критикують політику Орбана в економіці країни. Вони зазначають, що його дії ставлять Угорщину у залежність від Росії, при цьому акцентуючи увагу на кредиті у 10 млрд. євро, які були надані на завершення будівництва АЕС «Пакш».
Значна кількість демонстрантів побоюються, що відбудеться повернення до авторитаризму та централізації, яка була за роки правління комуністичного режиму.
Будапешт проводить акції спрямовані проти політики уряду Орбана протягом двох місяців. Організаторами масових заходів є громадська ініціатива «ТеперМи!» (MostMi!). Вони також пообіцяли, що проведуть акцію 1 лютого, за день до візиту німецького канцлера Ангели Меркель.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео