Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: 18 січня кияни зберуться на Марш солідарності

Новини України: 18 січня кияни зберуться на Марш солідарності
53046 ПЕРЕГЛЯДІВ

На неділю 18 січня активісти запланували провести у столиці Марш солідарності, який має на меті вшанувати пам’ять усіх загиблих від терористів і нагадати про необхідність зберегти цілісність і незалежність України.


На неділю 18 січня активісти запланували провести у столиці Марш солідарності, який має на меті вшанувати пам’ять усіх загиблих від терористів і нагадати про необхідність зберегти цілісність і незалежність України. Марш відбудеться о 14 годині.
Місцем проведення цього суспільного заходу обрали Михайлівську площу. Киян і небайдужих гостей міста запросив на марш активіст і політолог Олексій Гарань, повідомивши про захід у своєму блозі в інтернеті.
Організатори зазначають, що колона з учасниками маршу після збору на Михайлівській площі через Європейську площу і вулицю Інститутську вирушить за визначеним маршрутом до Майдану Незалежності, де з 14.30 до 15 години відбудуться виступи в пам’ять загиблих внаслідок терористичних дій на сході України. Зокрема, учасники вшанують пам’ять загиблих мирних жителів під Волновахою, які були обстріляні бойовиками.
Марш має показати, що українці готові боронити свою незалежність і продемонструвати єдність нації.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео