Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: В Ізмаїлі в Одеській області горів центральний універмаг

Новини України: В Ізмаїлі в Одеській області горів центральний універмаг
132431 ПЕРЕГЛЯДІВ

16 січня 2015 року, в Ізмаїлі на території Одеської області був охоплений вогнем центральний універмаг міста. 


16 січня 2015 року, в Ізмаїлі на території Одеської області був охоплений вогнем центральний універмаг міста. Як повідомили працівники відділу зв’язків зі ЗМІ регіонального главу ГСЧС, у той день до пульту чергового служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Пушкіна в Ізмаїлі. Ними було встановлено, що виникло загорання в середині будівлі універмагу ТОВ «Міда». Одразу після прибуття рятувальних підрозділів вияснилося, що пожежа виникла в одному з підсобних приміщень на останньому поверсі триповерхової будівлі.
Вдалося оперативно ліквідували загоряння. Причина пожежі тепер тільки встановлюється.
Як зазначили в регіональному главку ГСЧС, ця надзвичайна подія викликає особливу стурбованість, так як на даному об’єкті 3 місяці назад відбулося коротке замикання, в результаті чого завдяки щасливому випадку не було пожежі.
- 16 січня знову виникла пожежа, - констатує Сергій Готко. - Приходиш до очевидного висновку, що керівництво універмагу не виконує норми пожежної безпеки, розраховуючи на безкарність. Як вже писалося раніше, також влада стурбована тим, що також нещодавно, 11 січня, в Ізмаїли стався вибух в кафе.
Вияснилося, що співвласником універмагу є місцевий бізнесмен, він же є власником будинку, в якому 11 січня вибухнуло і вигорілого кафе-бар, що має назву «У фонтана»

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео