Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Поліцейський застрелив зірку серфінга - Рікардо дос Сантоса

Новини України: Поліцейський застрелив зірку серфінга - Рікардо дос Сантоса
211804 ПЕРЕГЛЯДІВ

Світове співтовариство серфінгістів приголомшене смертю відомого бразильського спортсмена Рікардо до Сантоса.


Світове співтовариство серфінгістів приголомшене смертю відомого бразильського спортсмена Рікардо до Сантоса. Як повідомляється, він був застрелений поліцейським, який не був на службі у той час. Друзям 24-річного серфінгіста висловили співчуття тисячі фанатів зірки.
Карлос Бюрле – колега Рікардо, також відомий бразильський серфінгіст, написав у пошті на своїй сторінці в Instagram: «Він був неймовірною людиною! Він все життя був попереду мене в спортивних досягненнях». Португальський серфер – Тіаго Пірес висловив емоції всіх прихильників спортсмена: «Рікардо дос Сантос – ти назавжди в наших серцях».
Поліцейський, який не знаходився при виконанні своїх службових обов’язків тричі вистрелив у груди серфінгіста після того, як вони посварилися на ганку будинку родини Сантоса в бразильському штаті Санта-Катаріна. Лікарі провели чотири операції, аби врятувати життя спортсмена. У той час, поки його життя висіло на волосині, багато його друзів та шанувальників звернулися до людей у соціальних мережах із закликом зробити пожертвування своєї крові, аби допомогти Рікардо видужати. Проте, незважаючи на всі старання, лікарі не змогли зупинити кровотечу, і серфінгіст помер.
Батько Сантоса сказав: «Ми повинні молитися і дякувати Богові за той час, що він жив з нами. Він був прикладом для всіх юних спортсменів світу».
Особу підозрюваного поліцейського вдалося встановити. Ним виявився Луїс Бретано. Заарештований стверджує, що він застрелив серфінгіста з метою самооборони.
Перший бразильський чемпіон світу з серфінгу Габріель Медіна сказав: «Він представляв своє ремесло надзвичайно добре. Рікардо був визнаний спортсменом за його старанну роботу. Проте його смерть є однією з тих речей, що ми ніколи не зрозуміємо».

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео