Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Сорос вважає. що втрата України стане колосальною для Європи

Новини України: Сорос вважає. що  втрата України стане колосальною для Європи
53086 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час свого виступу на щорічному Всесвітньому економічному форумі, який відбувається у Давосі, американський мільярдер Джордж Сорос розкритикував нинішню політику Європейського союзу.


Під час свого виступу на щорічному Всесвітньому економічному форумі, який відбувається у Давосі, американський мільярдер Джордж Сорос розкритикував нинішню політику Європейського союзу. За його словами Європейський союз повинен надати Україні фінансову допомогу, оскільки лише підтримуючи Україну можна протистояти «посиленню Росії» у світі. Він заявив, що якщо Україна програє боротьбу Росії, то це завдасть непоправної шкоди Європейському Союзу.
«Зараз на кону стоїть не лише майбутнє України, але й майбутнє Євросоюзу. На моє особисте переконання, якщо Європа втратить Україну, то це матиме колосальну шкоду і дозволить Росії розділяти і владарювати»,- висловився він. На його думку, впливаючи на події, що відбуваються в Україні Росія має мету стати суперником Європейському союзу. Окрім цього він розкритикував «дезінтеграцію Європейського союзу». На його думку в останні роки ЄС перетворився на сукупність «кредиторів і боржників», при тому остання мають великі проблеми із виконанням взятих зобов’язані, а кредитори ставлять умови через які боржнику важко вийти з «підлеглого положення. Крім цього він в черговий раз закликав збільшити фінансову допомогу з боку Європейського союзу Україні і нагадав, що Євросоюз зараз надає допомогу Україні, яка є в рази меншої від допомоги деяким іншим країнам, які потрапили у кризу. На його переконання рівень допомоги для України з боку Європейського союзу є мізерним і не відповідає вимогам теперішнього часу і ситуації, яка зараз є в Україні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео