Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: На Німеччину обрушилися сильні снігопади, більшість авіарейсів відкладена

Новини України: На Німеччину обрушилися сильні снігопади, більшість авіарейсів відкладена
238202 ПЕРЕГЛЯДІВ

У суботу, через погодні умови в Франкфурта-на-Майні в аеропорту були скасовані аж 80 авіарейсів.


У суботу, через погодні умови в Франкфурта-на-Майні в аеропорту були скасовані аж 80 авіарейсів. Більшість з них відклалася ще напередодні, так як синоптики встановили, що в регіоні станеться сильне випадання снігу, який згодом перетвориться в ожеледь. Про це повідомив представник франкфуртського аеропорту «Fraport». «Fraport» попередив на офіційному сайті про відміни та деякі затримки авіарейсів, а також порекомендував перед виходом із дому перевірити статус рейсу на інтернетсторінці авіакомпанії, а також виїхати заздалегідь в аеропорт.
Зокрема, авіакомпанія «Lufthansa» вже скасували 39 рейсів вильоту. Представник компанії розповів, що це торкнулося приблизно 6100 пасажирів. Ті люди, які повідомили свої дані, по яким можна було зв’язатися з ними, при бронюванні квитка, проінформовані були заздалегідь. Також скасовані деякі внутрішні рейси між містами Європи, зокрема, в Лондон та Неаполь. Пасажири, яким не вдалося вилетіти, або поміняли квитки на інші, або вирушили потягом.
В аеропорту німецького міста Дюссельдорф скасовані шість рейсів прильоту та 12 рейсів вильоту, три з яких були перенаправлені в інші німецькі міста. Так само як і у Франкфурті, погані погодні умови призвели до масових запізнень.
За даними, які надали синоптиків, причиною дуже сильного снігопаду на заході та півночі Німеччини, який, за їх прогнозами, буде рухатися на схід, став циклон, який приніс морське полярне повітря.
Ожеледь та сніг стали 24 січня 2015 року причиною понад 200 дорожніх автопригод в околицях Дюссельдорфа та в Нижньому Рейні. Відомо також, що п’ятеро людей отримали травми легкого ступеню важкості. Працівники місцевої поліції заявили, що більшість автомобільних аварій сталися через те, бо власники машин не змінили літні шини на зимні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео