Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Посилки і конверти української служби доставки «Міст Експрес» відтепер можна отримат

Новини України: Посилки і конверти української служби доставки «Міст Експрес» відтепер можна отримат
238429 ПЕРЕГЛЯДІВ

Клієнти одного з українських операторів поштових послуг «Міст Експрес» зможуть отримувати внутрішні та міжнародні відправлення через найбільшу в Україні мережу поштових терміналів – так званих почтоматів ПриватБанку.


Клієнти одного з українських операторів поштових послуг «Міст Експрес» зможуть отримувати внутрішні та міжнародні відправлення через найбільшу в Україні мережу поштових терміналів – так званих почтоматів ПриватБанку. Як повідомили представники прес-служби банку, в рамках проекту компанії отримувати відправлення можна самостійно через 400 почтових терміналів, які працюють з сьогоднішнього дня по всій Україні у відділеннях ПриватБанку.
«Отримати пошту тепер можна не тільки в офісах транспортних компаній, але й у відділенні банку. Процес отримання став набагато зручнішим із впровадженням почтоматів, так як вони працюють в режимі самообслуговування без перерв, - відзначає Олександр Куницький - директор служби перевезення "Міст Експрес". - Відправник вказує адресу відділення банку, а адресат отримує після цього SMS про відправку, потім приходить до вказаного в смс відділення банку, авторизує себе за номером телефону або за банківською картою і осередок з посилкою відкриється автоматично».
У банку зазначили також, що до кінця 2015 мережа почтоматів має зрости в три рази і стане найбільшою в Україні. Скоро у відділеннях банку працюватиме більш 1330 точок автоматичного отримання посилок, причому вони будуть розташовуватися не тільки у набільших містах, а й у районних центрах. У банку впевнені, що такі почтомати стануть чудовим додатковим сервісом для їх клієнтів, і одночасно допоможуть поштовим службам зменшити витрати і тим самим залучити нових клієнтів.
«Ми взялися розширювати мережу почтоматів у відділеннях Приватбанку, щоб наші шановні клієнти могли користуватися найкращим сервісом самообслуговування безпечно і зручно, - повідомим керівник «Споживчого кредитування» Андрій Ковтун. - Використання платіжної картки, банківського терміналу та унікальна технологія логістики дозволяє гарантувати клієнтам безпеку отримання своїх посилок».
Почтомат - це поштовий термінал самообслуговування, який працює автоматично, в якому клієнт моє змогу в зручний час самостійно отримувати свою посилку. Відправник має вказати в декларації при відправленні адресу почтомата. Коли посилка буде в почтоматі, одержувач отримає SMS-повідомлення, після чого він вже може забрати відправлення. При цьому він має підтвердити особистість через платіжну картку або ввівши на сенсорному екрані свій номер телефону.
Компанія «Міст Експрес» представляє в Україні міжнародну корпорацію «Meest Corporation Inc.». Вона також входить у групу «Росан», яку створили у 1992 році. Корпорацієя «Meest Corporation» заснована в Торонто у 1989 році. Ця корпорація має приблизно 500 офісів і представництв по 12 країнах і тепер є лідером з пересилання, збирання та доставки поштових відправлень між країнами.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео