Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У столиці відкривається Великодня мистецька виставка

У столиці відкривається Великодня мистецька виставка
136450 ПЕРЕГЛЯДІВ

З середи 12 квітня кияни і гості міста зможуть відвідати мистецьку виставку, яка щойно відкрилася у «Шоколадному будинку». Виставка присвячена Великоднім святам і триватиме до 22 квітня.

Печерська районна адміністрація Києва оголосила про відкриття 12 квітня виставки творів мистецтв під назвою «З янголом на плечі». Експозицію відкрили у мистецькому центрі «Шоколадний будинок». В експозиції, яка присвячена Великоднім святам, представлені твори українських митців міжнародного рівня, лауреатів багатьох премій. Зокрема, відвідувачі виставки зможуть побачити роботи відомих художників-емальєрів, майстрів мереживної різьби, а також мистецькі твори з текстилю, металу, квітів і лози.
Найбільшої уваги, за словами організаторів, заслуговують роботи Членів національної спілки художників України Сергія і Тетяни Колечок, лауреата премії Катерини Білокур Володимира Балибердіна, майстра з різьби Миколи Нікітіна та інших.
На Великодні свята кияни зможуть також відвідати фестиваль писанок, який вже другий рік поспіль проходить на Софійській площі. Цього року виставка мегаписанок складає 575 експонатів. Триватиме захід до 23 квітня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео