Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Сильний снігопад перетворив Нью-Йорк у місто-привид

Сильний снігопад перетворив Нью-Йорк у місто-привид
158924 ПЕРЕГЛЯДІВ

Райони Нью-Йорку, Бруклін та острівний Манхеттен, стикнулися з наслідками сильної снігової заметілі.


Райони Нью-Йорку, Бруклін та острівний Манхеттен, стикнулися з наслідками сильної снігової заметілі. Частина берегової лінії міста потерпає від ураганних вітрів та високих хвиль. Вкритий снігом також Бостон – найбільше місто штату Массачусетс.
Рафі Менахем, фінансовий консультант, житель Брукліну, розповідає: «Мешканці міста якнайшвидше прямують зараз до своїх домівок, а ті, хто через заметіль застрягли на роботі, ночують прямо там. Всі турбуються про те, чи залишиться справною електромережа міста».
Люди впадають у ще більшу паніку, коли Національна служба погоди США у своїх зверненнях застосовує терміни «критична ситуація» та «історичний шторм». У Нью-Йорку цього ранку міська влада закрила школи, громадський транспорт припинив свою роботу для того, щоб дозволити снігоочисній техніці прибрати кучугури з доріг. Особливо високі замети по собі лишає сніг уздовж узбережжя.
Пізніше синоптики відкликали штормове попередження для більшої частини штатів Нью-Йорк та Нью-Джерсі. Проте саме місто Нью-Йорк, Лонг-Айленд та штат Мен досі знаходяться під загрозою снігового колапсу.
Надзвичайний стан оголошено у семи штатах регіону: Массачусетс, Нью-Йорк, Нью-Джерсі, Коннектикут, Пенсільванія, Род-Айленд та Нью-Гемпшир. До 58 мільйонів чоловік може постраждати від погодних умов. Економічні наслідки бурі можуть простягтися далеко за області прямого впливу.
Більше 4500 авіарейсів було скасовано у вівторок. Ще сотні вже скасовані на середу. Найбільш постраждали аеропорти Нью-Йорку, Бостона та Філадельфії. Авіакомпанії пропонують безкоштовну перереєстрацію квитків на інший день.
Деякі штати оголосили заборону на самостійні автомобільні поїздки. За порушення заборони власникам машин загрожуватиме штраф у $500. Через оголошення надзвичайної ситуації у Філадельфії, автомобілі, які лишають на узбіччях будуть відбуксировані на стоянку за кошти власника через те, що вони заважають роботі снігоочисної техніки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео