Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Обрано Міс Всесвіт-2015

26566 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дівчата більш, ніж із 80 країн змагалися цього року за титул Міс Всесвіт-2015, у конкурсі, який належить Дональду Трампу – американському бізнесмену та письменнику. 


Дівчата більш, ніж із 80 країн змагалися цього року за титул Міс Всесвіт-2015, у конкурсі, який належить Дональду Трампу – американському бізнесмену та письменнику. Організаторами змагання також виступили тележурналісти Томас Робертс і Наталі Моралес. Конкурс краси провели у Маямі, штат Флорида, США.
Володаркою титулу найкрасивішої жінки Всесвіту стала 22-річна студентка, Міс Колумбія, Поліна Вега. Першою віце-Міс стала представниця США Ніа Санчес. Проте цього року соціальні медіа більш стурбовані та розчаровані вибором переможниці, адже впевнені, що тут стикнулися інтереси політики й краси.
Глядачі одразу по завершенні конкурсу підняли питання у соціальний мережах, чому 22-річна модель, Міс Ямайка, Касі Феннелл, посіла лише четверте місце. Прихильники змагання відчувають, що у дівчини відняли звання через її расу та коротку стрижку, тоді як всі решта конкурсанток має довге волосся. Після оголошення місця, яке зайняла Міс Ямайка зал підняв такий свист, який був визнаний найсильнішим у сучасній історії проведення конкурсу.
У Twitter глядачі написали: «Схоже, конкурс Міс Всесвіт не був готовим до темношкірої, елегантної, коротковолосої і головне-розумної жінки, якою є Касі Феннелл».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео