Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Уряд оголошує війну недобросовісним виконавцям дорожніх робіт

Уряд оголошує війну недобросовісним виконавцям дорожніх робіт
82022 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів України прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив: «Я хочу знати де минулорічний асфальт зійшов разом із снігом, щоб ті, хто виконував роботи понесли відповідальність».

Очільник українського уряду вимагає притягнути до відповідальності всіх, хто здійснили неякісний ремонт автодоріг у минулому році.
Він також повідомив, що в нинішньому році змінений підхід до ремонту доріг. Дуже важливо вирішити цю проблему системно.
Необхідно створити систему будівництва та утримання автодоріг.
Цьогоріч ми розпочинаємо ведення робіт дещо раніше, що є підтвердженням того, що ми дещо краще підготовлені до них. І головним пріоритетом повинна стати якість виконання таких робіт.
Він підкреслив, що винні у неякісному виконання дорожніх робіт повинні бути притягнуті до жорсткої відповідальності, у тому числі - до кримінальної. Адже бюджетні кошти, направлені на вказані цілі витрачаються неефективно. Про це свідчить той факт, що 95 відсотків українських доріг на даний час перебувають в трагічному стані у зв’язку із тим, що багато років у влади були інші пріоритети.
Керівник українського уряду також звернувся до місцевих органів влади з проханням контролювати процес ремонту та будівництва якісних нових доріг.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео