Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Уряд оголошує війну недобросовісним виконавцям дорожніх робіт

Уряд оголошує війну недобросовісним виконавцям дорожніх робіт
245753 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рада Європи не зволікає й продовжує робити кроки назустріч українському питанню. Так 3 травня на своєму сайті РЄ оприлюднили нове рішення стосовно Криму.

У своєму документі вони продовжують активно засуджувати окупацію українського півострову. Також відомство підкреслило, що дії Росії на півострові порушують міжнародне законодавство та не можуть слугувати причиною для перегляду статусу Криму.
Окрім цього у Раді Європи звернулися до керівництва РФ із вимогою якнайшвидше припинити порушення прав людей, расову дискримінацію, тортури та масові репресії до кримських татар, українців і решти нацменшин, які мешкають на півострові.
Також єврочиновники наголосили, що Росія повинна зняти будь-які обвинувачення з лідерів кримськотатарського народу та дозволити їм приїжджати на рідну землю, а Меджлісу дозволити нормально функціонувати. Мовляв, Росія не мала жодного права називати Меджліс екстриміською організацією та забороняти його діяльність.
Теж Європейський Союз зазначив, що РФ повинна відкрити доступ усіх організацій із прав людини до півострову. А восени вони планують остаточно затвердити план дій щодо кримського питання.
Додамо, Президент України Петро Порошенко назвав цей документ унікальним. Міністерство закордонних справ України зазначило, що цим рішенням ЄС вкотре продемонстрував свою рішучу позицію в українському питанні та закликав Кремль виконувати усі зобов’язання.
Нагадаємо, з 20 лютого 2014 року українська влада визнала Крим – тимчасово анексованою територією. Більшість країн світу приєдналася до цього рішення.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео