Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ймовірного ватажка «тітушок» у Дніпрі можуть посадити під варту

Ймовірного ватажка «тітушок» у Дніпрі можуть посадити під варту
81996 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція 12 травня затримала чоловіка, підозрюваного в організації нападу на бійців АТО у Дніпрі. За даними зі сторінки у соцмережі міністру МВС України Арсена Авакова, підозрюваний – 27-річний мешканець Новомосковська, його звуть Натік Мустафаєв. Він неодноразово відбував покарання за колючим дротом, каже пан Аваков.

Наразі Генпрокуратура України планує подати клопотання про тримання під вартою Мустафаєва до кінця судових слухань. Цю інформацію оприлюднила прес-секретар Генеральної прокуратури Лариса Сарган.
Рішення щодо запобіжного заходу буде прийняте 13 травня 2017 року, каже пані Сарган.
Нагадаємо, 9 травня під час святкування Дня Перемоги відбулася масова бійка. Невідомі напали на ветеранів АТО і почали їх лупцювати. У бійці також приймали участь і поліцейські. Зі слів свідків, першими напали на атошників «хлопці спортивної тілобудови», які охороняли палатки «Опозиційного блоку». Згодом п’ятьох ветеранів АТО і шістьох правоохоронців доправили до шпиталю.
За словами Генпрокурора України Юрія Луценко, «тітушки» діяли разом із представниками правоохоронних органів.
Наступного дня Арсен Аваков надав наказ звільнити з посад: керівника Головного управління Нацполіції в Дніпровській області Ігоря Репешко, голову міськуправління поліції Андрія Бидило та їхніх заступників.
12 травня 2017 року п’ятьох нападників затримали та висунули підозру у скоєному, ще трьох розшукують.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео