Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: «Нема людини –нема проблеми», або як тіла російських солдат спалюють, аби ніхто не д

211819 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як повідомив очільник СБУ Валентин Наливайченко, на гарячу лінію кожного дня надходить більше десятка дзвінків від російських громадян, котрі розшукують своїх родичів.


Як повідомив очільник СБУ Валентин Наливайченко, на гарячу лінію кожного дня надходить більше десятка дзвінків від російських громадян, котрі розшукують своїх родичів. А російські військові тим часом безжально спалюють тіла загиблих військовослужбовців російської армії в пересувних крематоріях, щоб ніхто ніколи не дізнався про їх участь і причетність до ДНР і ЛНР та бойові завдання.
За даними пана Наливайченка з 20 по 23 січня на підконтрольну терористам частину держави були завезені 7 пересувних крематоріїв, яких змонтували на базі шасі автомобіля Камаз, звісно за наказам генштабу ВСРФ. Така «машина» а добу спалює мінімум 8-19 тіл, а роботу цих «авто» координує російська розвідка. Як зауважив Наливайченко, незважаючи на нелюдськи вчинки російських військових, українська сторона повертає ідентифіковані тіла та документи родичам загиблих військовий для похорону, та попереджає, щоб вони самі забирали своїх солдат, доки їх не спалили в крематоріях.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео