Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україні загрожує пожежна небезпека

Україні загрожує пожежна небезпека
82158 ПЕРЕГЛЯДІВ

Окремі області України перебувають під загрозою пожежної небезпеки. Про те, що найближчими днями через суху і теплу погоду можливі лісові та степові пожежі, повідомили у Державній службі надзвичайних ситуацій.

У Держслужбі надзвичайних ситуацій офіційно повідомили про небезпеку, яка очікує кілька областей України – через теплу та суху погоду, що встановилася останніми днями, на значній частині країни можливі пожежі.
За оцінкою спеціалістів, у період з 12 до 14 червня у Київській, Одеській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській, Черкаській та деяких інших областях спостерігається підвищений рівень пожежної небезпеки, який визначається за спеціальною шкалою на рівні 5 класу.
Лише в окремих регіонах, зокрема, на Чернігівщині та Сумщині, найближчими днями очікують дощову погоду, решта території буде перебувати під впливом сухої та спекотної погоди.
У зв’язку з високим рівнем пожежної небезпеки спеціалісти ДСНС попереджають про правила поводження з вогнем на природі та закликають до підвищеної обережності.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео