Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Маріуполь отримав 500 тисяч від Чернівців

26579 ПЕРЕГЛЯДІВ

Маріупольці, які постраждали від обстрілів бойовиками 24 січня, отримали матеріальну допомогу від Чернівців.


Маріупольці, які постраждали від обстрілів бойовиками 24 січня, отримали матеріальну допомогу від Чернівців. Влада цього міста прийняла рішення виділити 500 тисяч гривень із метою допомогти жителям Маріуполя, які понесли фізичні або матеріальні втрати внаслідок обстрілів.
Пропозицію про надання допомоги маріупольцям висунули депутати міськради Чернівців після того, як житлові райони донбаського міста, яке перебуває під контролем української влади, були обстріляні з боку дислокації угруповань терористів.
Пропозицію виділити 500 тисяч гривень на допомогу жителям Маріуполя підтримав 41 депутат міської ради, тому рішення вважається прийнятим. Про це, а також про внесення відповідних змін до міського бюджету найближчим часом повідомили представники прес-служби Чернівців.
Про надання Маріуполю допомоги повідомила і Полтавська обласна адміністрація, а також ряд інших українських міст та областей.
Як відомо, переважна частина постраждалих під час нещодавнього обстрілу – мирне населення. Цікаво те, що бойовики, а також російська сторона майже не коментують те, що сталося. При цьому експерти з ОБСЄ зробили точний висновок, що обстріли велися з території, контрольованої бойовиками з «ДНР».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео