Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Значна частина Луганщини залишилася без води

26561 ПЕРЕГЛЯДІВ

Велика кількість луганських міст, підконтрольних бойовикам, не має доступу до води.


Велика кількість луганських міст, підконтрольних бойовикам, не має доступу до води. Головною причиною цього Геннадій Москаль називає дії так званих казаків з «Всевеликого войска Донского», які нещодавно обстріляли з ГРАДів село Світличне у Попаснинському районі.
У селі Світличному у результаті обстрілів був пошкоджений водопровід, який подавав воду цілому ряду міст і сіл Луганщини. Більшість населених пунктів, які залишилися в результаті без води, знаходяться під контролем бойовиків. За офіційною інформацією, центрального водопостачання позбавлені міста Луганськ, Алчевськ, Красний Луч, Стаханов та ще кілька великих міст.
На території Луганщини, що знаходиться під контролем української армії, також не всі населені пункти мають воду. Серед них – Золоте, Попасна, Світличне та інші. Губернатор області заявив, що спеціалісти роблять усе можливе, щоб повернути людям воду, однак це не одразу вдається, оскільки у цьому районі постійно тривають обстріли, тож ремонтники змушені працювати під прикриттям військових.
Пошкоджені під час обстрілів водогони обладміністрація Луганська обіцяє більше не ремонтувати власним коштом, оскільки це мають робити «самозванці, які оголосили себе владою». Геннадій Москаль назвав це принциповою позицією.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео