Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Прикордонники посилили контроль за кордоном з Придністров’ям

238290 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як повідомив заступник керівника інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки та оборони Володимир Польовий було прийнято рішення посилити контроль за кордоном між Україною і Придністров’ям.


Як повідомив заступник керівника інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки та оборони Володимир Польовий було прийнято рішення посилити контроль за кордоном між Україною і Придністров’ям. Так, зокрема, Державна прикордонна служба спільно з Національною гвардією посилили патрулювання за даною ділянкою кордону. Окрім цього для контролю за цією частиною українського кордону були направлені додаткові сили, а також створенні пересувні групи швидкого реагування.
Таке рішення було прийнято у зв’язку із загрозою потрапляння на територію України з території Придністровя осіб для здійснення терористичних актів і збройних провокацій. «Дані підрозділи повинні забезпечити захист кордону і не допустити на нашу територію осіб які мають намір здійснювати терористичну діяльність або збройні провокації.»,- заявив Польовий. Він також повідомив, що дна дії уже принесли певний результат. За його словами уже били затримані особи, які намагались незаконно перетнути кордон і які перебувають у розшуку правоохоронними органами України. Варто також додати, що за даними Служби безпеки України, на території Придністров’я перебувають військовослужбовці Збройних сил Російської Федерації, які займаються бойовим формуванням підрозділів.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео