Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: При отриманні хабара вдалося затримати директора департаменту Мін’юсту та начальника

185312 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронці затримали заступника директора департаменту главку юстиції Сергія Мартиненка та начальника управління юстиції Костянтина Продіуса за підозрою в хабарництві.


Правоохоронці затримали заступника директора департаменту главку юстиції Сергія Мартиненка та начальника управління юстиції Костянтина Продіуса за підозрою в хабарництві.
Як повідомили у прес-службі прокуратури України, на даний момент встановлено, що ці службовці за змовою вимагали та згодом отримали хабар за зменшення вартості автотранспортних засобів, які виставлені державним виконавцем з подальшою реалізацією довірителю заявника.
Арсен Аваков - Міністр внутрішніх справ на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook» уточнив:
«За фактом одержання та вимагання неправомірної вигоди, яка складає 6 тисяч $ за заниження вартості автобусів марок "ЛАЗ" і "Богдан"в нотаріальній конторі на столичному Чкаловському бульварі затримано С. Мартиненка, який у змові з Костянтином Продіусом отримали та вимагали хабар від Серебреника. На даний момент проводяться обшуки в Одесі та Києві у їхніх примішеннях».
Дії затриманих кваліфіковані за частиною 3 статті 368 (одержання держслужбовчем неправомірної вигоди за вчинення в своїх інтересах будь-яких дій з використанням наданої йому влади, яка поєднана з вимаганням) України. Тепер проводиться комплекс розслідувальних дій, спрямованих на встановлення всіх обставин скоєного правопорушення.
Щодо «хабародавця» Павла Серебреника, який раніше був депутатом міської ради Одеської області, то про нього давно ходять легенди. Колишній міліцейський і тренер «Динамо», він з часу останньої судимості за шахрайство став «грозою хабарників». Він здав більше десятка високопоставлених одеських правоохоронців та чиновників в руки правосуддя.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео