Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Вдалося затримати ще двох бойовиків, які організували обстріл мирних жителів Маріупо

Новини України: Вдалося затримати ще двох бойовиків, які організували обстріл мирних жителів Маріупо
185382 ПЕРЕГЛЯДІВ

Контррозвідка Служби безпеки нашої держави затримала двох жителів України, які брали участь в обстрілі Маріуполя 24 січня. 


Контррозвідка Служби безпеки нашої держави затримала двох жителів України, які брали участь в обстрілі Маріуполя 24 січня. У той день загинув аж 31 невинний мирний житель. Про їх затримання повідомили сьогодні представники прес-центру відомства. Як виявилося, затримання пройшло 29 січня.
Українські силовики встановили, що один із них має прізвисько «Кора». Він переправляв вогнепальну зброю з контрольованих російськими бойовиками територій у місто Маріуполь. Він виконував накази ватажка банди «Армія Новоросії», відомого як “Терорист” у кримінальних колах. «Кора» був соратником “Даішника”, який коректував хід вогню, його було затримано працівниками СБУ через декілька годин після обстрілу мирних жителів Маріуполя.
Другий із затриманих розповів, що його більше місяця тому завербував ватажок бойовиків, що носить прізвисько «Сергій». Йому доручили збирати дані про дислокації та пересування українських сил та розташування блокпостів, а також шукати найвразливіші місця для ударів та передавати російським воєнним точні координати. Також він мав збирати інформацію про жителів, які сильно підтримують українську владу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео