Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Реквієм по Кузьмі

26573 ПЕРЕГЛЯДІВ

Те що в автокатастрофі загинув відомий співак, фронт-мен гурту «Скрябін» - Кузьма, він же Андрій Кузьменко, - описали всі можливі ЗМІ.


Те що в автокатастрофі загинув відомий співак, фронт-мен гурту «Скрябін» - Кузьма, він же Андрій Кузьменко, - описали всі можливі ЗМІ.
Втрата відомого музиканта сколихнула чи не всю Україну та її музикантів. Публічні особи, прямо чи опосередковано пов’язані з музикою не оминули увагою трагедію.
Руслана Лижичко присвятила пісню покійному – «Ти ще відкриєш очі». Це її авторська робота на слова чоловіка, О. Ксенофонтова. Відео можна переглянути на YouTube.
Відома телеведуча Катерина Осадча – виклала в своєму “фейсбуці” спогади про Кузьму : «Андрій із тих артистів, хто ніколи не збивався на зіркову хворобу або бодай натяк на втрату здорової самоіронії та самокритики… Таких вільних від шаблонів людей нам бракує. »
Наталія Могилевська, згадуючи Кузьму, зазначила, що в її особистому житті був момент, коли всі друзі раптом відвернулись, це були найскладніші для неї часи. Але замість друзів – з’явився Кузьма: «…я лишилась друзей и многих вычеркнула из жизни. Но вместо них пришел Кузьма. Он один стоит ста.» - зазначає Могилевська в інтерв’ю Д. Гордону.
Найближчий друг і продюсер В.Бебешко зазначив, що всі розмови про зв’язок аварії Кузьми з його відвертими висловлюваннями про політиків та ситуацію в Україні – безпідставні, це лише трагічний збіг обставин – «У моїй пам’яті він залишиться щирим і непродажним, одним словом справжнім».
Ушанування пам’яті Кузьми Скрябіна відбулося в 32 містах і містечках України. Похорон відбудеться 5 лютого на Брюховецькому кладовищі поблизу Львова.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео