Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У столиці з’явиться найбільший паспортний сервіс

У столиці з’явиться найбільший паспортний сервіс
219195 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Києві скоро буде відкрито нове відділення паспортного сервісу. Його особливість полягатиме у тому, що це відділення стане найбільшим в Україні. Анонсують, що відкриття сервісу відбудеться 12 серпня.

Ажіотаж, пов'язаний з оформленням українцями біометричних паспортів, призвів до необхідності відкриття більших відділів паспортного сервісу, що дозволить позбутися черг та отримувати документи для закордонних поїздок значно швидше. Про відкриття найбільшого в Україні відділення паспортного сервісу офіційно оголосили у відповідній державній установі. Воно розташується у приміщенні універмагу «Україна», на площі Перемоги, і працюватиме за принципом відкритого простору.

У новому відділенні буде можливість приймати документи для оформлення паспортів, робити фотографії та знімати біометричні дані. За попередньою інформацією, новий паспортний сервіс щодня зможе приймати понад 1,5 тисячі громадян.

Як розповіли в профільній держустанові, наразі у майбутньому паспортному сервісі проводяться ремонтні та підготовчі роботи, які будуть завершені до 12 серпня, коли планують офіційно відкрити цю установу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео