Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Популярність Криму серед українців зменшується

Популярність Криму серед українців зменшується
191795 ПЕРЕГЛЯДІВ

Крим поступово втрачає популярність серед українських громадян. Так, за інформацією, повідомленою Державною прикордонною службою України, за останні півроку потік відвідувачів окупованого півострова зменшився на 16 відсотків порівняно з минулим роком.

За офіційною інформацією, наданою Державною прикордонною службою України, у першій половині 2017 року кількість українських громадян, які перетнули кордон з окупованим півостровом, суттєво зменшилася у порівнянні з минулорічними показниками.

Зокрема, порівняно з підсумковими даними за 2016 рік кількість відпочивальників у Криму зменшилася на 16 відсотків і складає на цей момент понад 37 мільйонів осіб. Якщо порівнювати з тим самим періодом 2016 року, за інформацією прикордонної служби, зменшення громадян, які перетнули кордон, стало меншим на 5%.

Крім цього, спеціалісти прикордонної служби повідомили про те, що з початку року у проїзді через кордон було відмовлено 12 тисячам громадян з різних причин: через наявність недійсних документів чи встановлені обмеження на в’їзд чи виїзд з контрольованої території України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео