Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вашингтон висловить солідарність з Україною

53049 ПЕРЕГЛЯДІВ

У п’ятницю 6 лютого в столиці Сполучених Штатів відбудеться марш, присвячений Україні.


У п’ятницю 6 лютого в столиці Сполучених Штатів відбудеться марш, присвячений Україні. Представники української громади у Вашингтоні закликають усіх небайдужих висловити солідарність Україні і підтримати її у складний час.
Як повідомляють організатори у Фейсбуці, марш солідарності з Україною пройде у Вашингтоні навколо Білого дому і Національного молу. Головна мета цього заходу – розповісти світові правду про події в Україні, крім того, організатори сподіваються, що державна адміністрація Сполучених Штатів проявить активнішу участь у припиненні російської агресії на території України.
Розпочнеться Марш Солідарності о дванадцятій годині за місцевим часом біля робочої резиденції американського президента, після чого активісти пройдуть до Меморіалу Лінкольна, де захід має завершитися о третій годині.
Разом із тим представники американської влади, зокрема Джон Керрі, який 5 лютого особисто спілкувався з українським президентом, сподіваються на перемогу дипломатії у цьому конфлікті, однак Україна, на їхню думку, не повинна підтримувати мир в односторонньому порядку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео