Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Росії учень влаштував стрілянину в школі

У Росії учень влаштував стрілянину в школі
219406 ПЕРЕГЛЯДІВ

У російському містечку Івантєєвка дев’ятикласник Михайло Півнєв відкрив стрілянину по своїх однокласниках і вчителях. Таку інформацію передають російські мас-медіа.

Учень завчасно підготувався до атаки. Напередодні він поцупив у батька пневматичний пістолет і купив кілька димових гранат. Своїх однокласників він сповістив про задумане ще до інциденту. Проте залишив їх в інтризі, не повідомивши деталей свого злочину. Він написав, що на клас чекає сюрприз, а на своїй сторінці в соцмережі повідомив англійською, що збирається завершити своє життя.

За даними преси, Михайло давно вів особистий щоденник. У ньому він неодноразово скаржився на вчителів і однокласників, яких він не міг терпіти.

5 вересня під час уроку він дістав зброю та почав цілити у своїх однокласників і вчительку. Останній він попав у голову. Поки він стріляв, то весь час повторював, що збирається себе знищити, кажуть очевидці. Перелякані діти кидалися з вікон. Як відомо, троє учнів отримали переломи, коли стрибали зі шкільного вікна.

Зловмисника затримала поліція на місці події та доправила до відділку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео