Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дитячі будинки сімейного типу з зони АТО прийняли на Львівщині

Дитячі будинки сімейного типу з зони АТО прийняли на Львівщині
132582 ПЕРЕГЛЯДІВ

У зв’язку з небезпечною ситуацією на сході України 3 дитячих будинки сімейного типу перевезли до Львівської області.


У зв’язку з небезпечною ситуацією на сході України 3 дитячих будинки сімейного типу перевезли до Львівської області. Таку інформацію надала Львівська обласна адміністрація.
Керівник служби у справах дітей Володимир Лис зазначив, що до області з території, де проводяться бойові дії, перевезли три дитячих будинки сімейного типу і прийомну родину. У дитбудинках сімейного типу загалом виховується 20 дітей.
Тепер, коли діти у безпеці, їхні опікуни розпочинають нове життя. Зокрема, завдяки повному поновленню соціальних виплат вони мають можливість придбати або знімати житло. Прийомна родина оселилася у Львові, один з дитбудинків сімейного типу перемістився до Сокальського району, де опікуни придбали нове житло, ще дві сім’ї оселилися у Львівській області.
Загалом з небезпечної території продовжують вивозити людей.Нагадаємо, що в «Укрзалізниці» повідомляють, що лише у період з 31 січня безкоштовно вивезли з регіону 3301 жителя. Щоправда, вивозить «Укрзалізниця» зі станцій, контрольованих українською армією. Дістатися до цих міст люди мають самі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео