Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські художники допоможуть пораненим військовим

Українські художники допоможуть пораненим військовим
26717 ПЕРЕГЛЯДІВ

17 лютого відкрився благодійний фестиваль, який організували українські художники. На ньому виставили близько 80 картин, від продажу яких організатори планують отримати не менше 60 тисяч гривень.



Посильну допомогу вирішили надати пораненим українським бійцям відомі художники. З цією метою митці створили спеціальний фонд, який має допомогти зібрати кошти на лікування військових, постраждалих у боях на сході держави.
17 лютого відкрився благодійний фестиваль, який організували українські художники. На ньому виставили близько 80 картин, від продажу яких організатори планують отримати не менше 60 тисяч гривень. Усі зароблені на торгах гроші віддадуть київському госпіталю, у якому лікують поранених українських військових.
Особливість такого благодійного аукціону – у тому, що в ньому беруть участь і знані українські митці, і художники-початківці.
Ця виставка-аукціон вже не перша. Подібний захід проводять вже вп’яте. Минулого разу активісти зібрали для постраждалих бійців більше 70 тисяч гривень.
Участь у благодійних зборах грошей беруть митці у різних регіонах України. Так, в Ужгороді нещодавно про необхідність допомагати бійцям Нацгвардії нагадали музиканти, влаштувавши концерт просто у торговельному центрі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео