Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У п’ятницю в центрі столиці буде перекритий рух

У п’ятницю в центрі столиці буде перекритий рух
79596 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 лютого центральна частика Києва буде перекрита для руху транспорту у зв’язку з проведенням заходів зі вшанування Героїв Небесної Сотні.


20 лютого центральна частика Києва буде перекрита для руху транспорту у зв’язку з проведенням заходів зі вшанування Героїв Небесної Сотні. Рух буде заборонений на вулиці Хрещатик з 17 до 22 години.
Про те, що 20 лютого з 17 до 22 години пересуватися Хрещатиком транспортом буде заборонено, повідомляє Державтоінспекція столиці. Тимчасово у цей день буде ненадовго припинено рух транспорту від Прорізної вулиці до Європейської площі.
З урахуванням даного факту працівники ДАЇ просять автомобілістів з розумінням і повагою поставитися до цього і у п’ятницю відкорегувати свій маршрут так, аби, не порушуючи правил дорожнього руху, вчасно дістатися до місця призначення.
Дні вшанування пам’яті героїв Майдану і згадки подій Революції Гідності, пік якої прийшовся на лютий 2014 року, тривають з 18 до 22 лютого. У ці дні відбуватимуться тематичні урочисті заходи з молебнем і покладанням квітів до місць, де минулого року загинула велика кількість активістів Майдану.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео