Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Серед претендентів польоту на Марс – українець

Серед претендентів польоту на Марс – українець
79550 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українець потрапив до сотні претендентів на політ на Марс.


Українець потрапив до сотні претендентів на політ на Марс. Якщо йому пощастить, то вже у 2025 році він має шанс разом з трьома іншими землянами полетіти на червону планету з метою створення постійної бази.
Компанія Mars One планує за кілька років організувати політ у космос 4 землян для створення там бази. Загалом бажання полетіти на Марс висловили 202 тисячі землян з різних країн. З них, враховуючи фізичні та психологічні особливості, обрали 100 потенційних претендентів від 19 до 60 років. Найбільша кількість претендентів – американці. Серед них половина – чоловіки і стільки ж жінок. На момент польоту з них мають залишитися 4 особи. Їх визначать шляхом проведення складних фізичних і психологічних тестувань.
Українець Сергій має 26 років, його прізвище поки невідоме, за фахом хлопець інженер, жодної більш конкретної інформації про нього немає.
Якщо проект із заселення Марсу вступить в дію, у 2025 році на планету відправлять перших чотирьох осіб, які мають створити там базу. Згодом кожні 2 роки планують посилати на Марс ще по 2 особи з добровольців. Метою компанії є створення на Марсі поселення землян з 24 осіб.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео